Driester Trouwauto's - Rolls Royce Silver Cloud III

De Rolls-Royce Silver Cloud III Trouwauto

Deze Rolls Royce Silver Cloud III uit 1966 is van uitzonderlijke schoonheid. Van dit type met een verlengde wielbasis zijn er destijds niet meer dan 100 gemaakt. De afwerking van het interieur is op maat gemaakt van het fijnste leer en het beste wortelnoten hout. Het bruidspaar kan gerieflijk wegzakken achter een imposante grill met daar bovenop ‘The flying  lady’. Deze verbeelding van Eleanor Thornton heet officieel: Spirit Of Ecstacy. Het is maar dat u het weet. Waan je koningin en koning in deze limousine. Menig koningshuis heeft gebruikt gemaakt van de Rolls-Royce. De royalty en andere beroemdheden laten zich graag vervoeren in de luxe van een Rolls-Royce. Uw vervoer in deze auto is van ongeëvenaarde stijl en elegantie.

Deze trouwauto huren?

Het gebruik van de Rolls-Royce is inclusief chauffeur. Deze komt in stijlvol kostuum met pet. Voor het basisarrangement betaalt u € 300,-. Hiervoor heeft u drie uren gebruik van de auto, gerekend vanaf standplaats Amstelveen en 100 km vrij. Uiteraard zijn er tal van andere mogelijkheden en uitbreidingen op het arrangement mogelijk. U kunt bijvoorbeeld uw favoriete muziek horen tijdens de rit. Neem contact op met Peter om een en ander nader te bespreken en de auto te bezichtigen. Versieringen aanbrengen aan de auto zijn niet mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief B.T.W. Ook voor bedrijven is de Rolls-Royce beschikbaar.

Bekijk onze video:

Specificaties
Merk Rolls-Royce
Type Silver Cloud III
Productiejaar 1966
Motor 8 cilinders, 6,2 liter
Vermogen Voldoende (“Adequate, Sir”)
Historie Het model Silver Cloud III is gebouwd tussen 1962 en 1966. Deze Rolls is een ‘long wheelbase’ type. Hiervan zijn er 253 gebouwd. Het merendeel van het ‘long wheelbase’ type heeft een gescheiden passagierscompartiment. Deze niet. Hierdoor is de auto bijna uniek omdat er destijds wereldwijd niet meer dan 25 zijn gebouwd. Deze Cloud is in de laatste serie van 29 Clouds gebouwd als 23-ste auto. Bouwtijd vier maanden.
Basisarrangement € 300,- Op basis van 3 uur (van garage tot garage). Prijzen zijn inclusief chauffeur in kostuum, 100 km gratis (daarna € 0,50 p/km), verzekeringen en BTW.
Uurtarief € 40,-
Prijs per km Eerste 100 kilometer vrij daarna € 0,50 per kilometer
Chauffeur Inclusief chauffeur in kostuum met pet
Locaties Heel Nederland