Deze bruidsparen gingen u voor

 • Op 2 juni hebben wij de Rolls-Royce geboekt. Peter de chauffeur was erg vriendelijk en stelde ons op ons gemak. Hij heeft ons eerst naar de fotolocatie gereden en daarna naar onze trouwlocatie. Het was een prachtige auto en heel comfortabel. Daarnaast had hij als extra service wat te drinken mee dat was erg fijn op deze warme dag. Onwijs tevreden!

  Dico & Wendy 02-06-2022
 • Wij hadden de Rolls-Royce geboekt voor onze bruiloft. Super eenvoudig te reserveren zonder te veel gedoe. Even kort doorgenomen wat en hoe we wilden rijden en omdat de chauffeur/Peter erbij is heb jij geen zorgen om de auto zelf. Al met al mooie dag gehad met deze prachtige auto en een mooie aankomst gehad, zeer tevreden.

  Michella & Vincent 22-02-2022
 • De trouwauto op het laatste moment geboekt.. maar wat een aanwinst voor de dag! Peter reageerde super snel en de auto was echt prachtig. Het gaf echt iets extra's aan onze dag. Samen vertrekken en uitgezwaaid worden door de familie, op weg naar de trouwlocatie. En de mooiste foto van de hele dag? Die is gemaakt voor de auto. Een aanrader voor iedereen!

  Johnny & Mandy 14-09-2018
 • Onze bruiloft was helemaal compleet met deze schitterende Rolls Royce en professionele chauffeur. Aan alles werd gedacht! Ook erg leuk om de reacties van andere weggebruikers mee te maken. Iedereen kijkt toch even wie er in die luxe auto zit.

  Remco & Ilse 18-05-2018
 • Onze trouwdag was super chauffeur was super relaxt en ook met onze 3 kinderen ging het goed echt een aanrader voor iemand die een sprookjes huwelijk wil.

  Glenn & Samantha 30-09-2016
 • Wat een te gekke auto, met Peter als chauffeur! Het maakte onze rit naar Het Scheepvaartmuseum nog meer speciaal. Zelfs de fotograaf kon er geen genoeg van krijgen.

  Ontzettend bedankt!!

  Onno & Linda 17-09-2016
 • Wij hebben heerlijk genoten van de rit naar Aalsmeer in deze fantastische Rolls Royce. Bedankt voor de goede service. We raden iedereen aan om deze auto voor een trouwerij in te zetten.

  Erik & Belén 04-07-2015
 • Een prachtige auto met een prettige chauffeur! Keurig voorbereid en op tijd! Een super bijdrage aan onze fantastisch dag!

  Remco & Annette 22-05-2015
 • Peter (en de Rolls) hebben bijgedragen aan onze geweldige dag! De auto is een plaatje en menig voorbijganger kijkt naar binnen om te zien wie erin zitten. In de auto waan je je een koninklijk paar. Peter is daarnaast een geweldige chauffeur. Hij is rustig, erg vriendelijk en zorgt voor ontspanning tijdens de (zeker voor het jawoord) spannende ritten.

  Al met al een unieke en onvergetelijke ervaring! Peter, ontzettend bedankt voor je bijdrage aan deze bijzondere dag. P.S. Goed om te weten voor de bruid: de stoelen zitten erg comfortabel, ook met een bruidsjurk (inclusief hoepel)

  Casper & Nadia 14-06-2014
 • Een prachtige auto met een keurige chauffeur die stipt op tijd was. Alles was tot in de puntjes geregeld, we konden zelf bepalen welke muziek werd gedraaid. Een supergoede start van onze trouwdag!

  Bart & Saskia 16-05-2014
 • Wat een geweldige toevoeging aan onze huwelijksdag. Professionele en buitengewoon vriendelijke chauffeur die zelfs voor de geïnteresseerde lezer vooraf de etiquetten nog eens onder de aandacht brengt. We zijn blij dat we van deze dienst gebruik gemaakt hebben en raden het zeker aan!

  Merel & Junior 26-10-2013
 • Mede dankzij de prachtige Rolls Royce en de professionele chauffeur, hebben wij een onvergetelijke dag gehad! Dank hiervoor!

  Xander 20-06-2013
 • Wij hebben een prachtige trouwdag gehad en de mooie Rolls Royce met ‘echte’ chauffeur heeft daar zeker aan bijgedragen. Zeer stijlvol!

  Lia 12-06-2013